2021’de Yayınlanacak Netflix Türk Dizileri

2021’de Yayınlanacak Netflix Türk Dizileri

344

1-Kod Adı: Kulüp

Dizinin adı henüz netleşmese de 1955 yılında geçeceği ve eski bir mahkûm olan Matilda’nın hikayesini konu alacağı bilinmekte. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci’nin başrollerde yer aldığı bu dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

2-Uysallar

Uysallar dizisi 2021’de Netflix’te karşımıza çıkacak yapımlardan birisi. Başarılı işlere imza atmış olan Ay Yapım’ın bu yeni dizisinde yönetmen koltuğunda Onur Saylak, senaryosunu da Hakan Günday yazmakta. Oyuncu kadrosu da yayın tarihi gibi henüz netlik kazanmadı. Ancak Uysal ailesinin birbirlerinden gizli hayat sürmesini bizlere anlatılacağı açıklandı.

3-KUŞ UÇUŞU

Netflix’in 2021 sezonunda izleyiciyle buluşturmayı planladığı orijinal yapım Türk Dizilerinden birisi Kuş Uçuşu dizisi olacak. Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Kuş Uçuşu dizisinin cast çalışmalarının devam ettiği alınan bilgiler arasında. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in senaryosunu Meriç Acemi’nin yazacağı dizinin başrol oyuncusu olarak Birce Akalay ile anlaşıldığı belirtiliyor. Konuyla ilgili haberi sosyal medya hesabından doğrulayan Akalay, mesajını “Doğrudur” notuyla Ay Yapımı etiketleyerek paylaştı. Dizide Akalay’a İbrahim Çelikkol ve Miray Daner eşlik edecek.

4-BİR DENİZALTI HİKAYESİ

Aksiyon türünde dizi sevenlerin izlemesi tavsiye edilen Netflix dizilerinden birisi olan Bir Denizaltı Hikayesi, denizaltı araştırmasına katılan Arman ve ekibinin hikayesini konu alıyor. Tüm dünyayı kaosa sürükleyecek olan bir afetin sonrasında askeri bir denizaltıya binmek zorunda kalan Arman ve ekibi zorlu süreçlerden geçiyor. Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Çoban, Atasay Koç, Jason George, Sami Berat Marçalı rol alıyor. Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

5-PERA PLASTA GECE YARISI

Ünlü yazar Charles King’in aynı adı taşıyan romanından esinlenerek ekranlara uyarlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, genç bir gazeteci olan Esra’nın hayatını anlatıyor. Fantastik türündeki dizide Esra’nın önüne aniden bir kapı çıkıyor. Bu kapı onu 1919 yılına götürüyor. Geçmiş tarihte geçen dizide Esra’nın görevi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e kurulacak olan suikastı engellemek ve ülkenin kurucusunun hayatını kurtarmaktır.