editor
17 Ağustos 2021
398
Yakışıklı oyuncu çok büyük bir projeye imza atıyor.
Resmi açıklama Disney’in CEO’su Bob Chapek tarafından yapıldı. Buna göre şirketin dijital yayın platformu Disney +, 2022 yazında Türkiye’deki yayınına başlıyor. Turkish Disney’in ilk dizisinin başrolünde ise Kerem Bürsin rol alacak.
Kerem Bürsin’in rol alacağı dizi, Sen Çal Kapımı dizisinin de yapımcısı olan MF Yapım tarafından çekilecek. Dizinin adı, konusu ya da diğer başrol oyuncusuyla ilgili halen herhangi bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri geldikçe sizlerle paylaşacağız.
Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri sona erdi. Gelen haberlere göre Kerem Bürsin ve sevgilisi Hande Erçel, önümüzdeki günlerde yeni bir dizide rol almayacak. Onun yerine çift ABD’ye gidip bir süre orada kalacak. Erçel ABD’de hem oyunculuk dersleri alacak hem de İngilizcesini geliştirecek.