Mustafa Kara

Biyografi

Trabzon doğumlu. Cumhuriyet Üniversitesi Radyo Tv mezunu


Yönetmen Filmografisi


Kalandar Soğuğu - 2015 (Uzun Kurmaca)
Umut Adası - 2006 (Uzun Kurmaca)
Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler
Kısa'ca Ramazan: Mahya - 2009 .... Kurmaca, TRT


Senarist Filmografisi
Kalandar Soğuğu - 2013
Kısa'ca Ramazan: Mahya - 2009 .... Kurmaca, TRT


Oyuncu Filmografisi
Can Mustafa - 1960 (Uzun Kurmaca)


Diğer Filmografisi
Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi - 2009 .... Yardımcı Yönetmen (Uzun Kurmaca)
Büyük Oyun - 2009 .... Yardımcı Yönetmen (Uzun Kurmaca)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz - 2008 .... Yardımcı Yönetmen (TV Filmi)
Suç Dosyası - 2007 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
İki Aile İki Aile (Yönetmen Yardımcısı) TV Dizisi 2006
Öteki Oğul - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Susuzluk - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Kumarbazın Karısı - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Hanımanne - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Annemin Gelini - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
29-30 - 2006 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
İlk Göz Ağrısı - 2005 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Üç Kadın - 2005 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Tuzak - 2005 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)
Dönüş - 2005 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Cennetten Müjde Alan Adam - 2005 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Villa - 2004 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)
Kanlı Pınar - 2004 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Filmi)

Filmografi