
Neslihan Gün
02 Mayıs 2021
226
Yasak Elma dizisinde sevilen karakterlerinden Şahika’nın sette çıkan bir tartışma sonrasında Şahika’nın biletinin kesilmesine karar verilmişti.
Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika 109. bölüm itibari ile hikayeden çıkıyor.
Ender ile Yıldız karakterleri bu sefer de Hasan Ali’ye karşı birleşerek, izleyicileri yeniden geçmiş günlere götürecek.
Şahika karakterinin hikayeden çıkartılması ile birlikte Eda Ece ile Şevval Sam’ın canlandırdıkları Ender ile Yıldız’ın yani EnYıl işbirliğinin geri dönmesi de dikkatleri çekti.
Yasak Elma dizisinin 110. bölümde sezon finali yapması, 5. sezonda da yine farklı karakterler ve değişen hikayesi ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkması planlanıyor.